Elkészítés: A 9 db tojás sárgáját a 40 dkg cukorral és a 2 lapos evőkanálnyi kakaóval habosra kavarjuk. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet és a 9 tojás habbá vert fehérjét, majd óvatosan összekeverjük.
Egy nagyobb méretű kikent, lisztezett gáztepsibe öntjük, forró sütőben 25-30 percig sütjük.
Elkészítjük a krémet: a tejet és a lisztet krémmé főzzük, kihűtjük. Habosra keverjük a 25 dkg margarinnal, a 25 dkg porcukorral (apránként adagoljuk hozzá), az 1 csomag vaníliás cukrot és a főzött krémet. Az egészet simára keverjük.
A kihűlt tésztából pogácsaszaggatóval pogácsákat szaggatunk, kettévágjuk. A kettévágott pogácsákat megkenjük a krémmel, majd összeragasztjuk, kívül is bekenjük a krémmel (az alját nem), ezután kókuszreszelékbe mártogatjuk.
Olvasztott csokival díszítjük a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.