Elkészítés: A krumplit sós vízben, hajában megfőzöm, hagyom meghűlni, meghámozom. A krémsajtot a tejfölben simára keverem, belekeverem az apróra vágott snidlinget, sózom, borsozom.
A hajában főtt krumplit vékonyra karikázom, a tejfölös, sajtos mártásba adom, óvatosan elkeverem, vigyázva, hogy ne törjön össze. A tálat néhány órára a hűtőbe teszem, hogy összeérjenek az ízek.
Tálalás előtt a tetejét megszórom apróra vágott snidlinggel. Sültek mellé köretként, de péksüteménnyel önálló fogásként tálalom, mondjuk vacsorára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.