Előkészítés: A spenótot szobahőmérsékleten hagyjuk felmelegedni, majd szűrőben lecsepegtetjük. (kb.15 dkg spenótot fogunk felhasználni.) Az endíviát leveleire szedjük, leöblítjük. A paradicsomot megmossuk, gerezdekre vágjuk. A metélőhagymát leöblítjük, felaprítjuk.
Elkészítés:
1. A spenótot a zöldséglevessel gyakran kevergetve néhány percig pároljuk, sózzuk, borsozzuk, hagyjuk kihűlni.
2. A túrót villával simára összetörjük, hozzákeverjük a krémsajtot és a spenótot. A masszát csillagcsőrös nyomózsákba töltjük. Az endívialeveleket a krémmel ízletsen megtöltjük, megszórjuk snidlinggel és kevés őrölt borssal. Kissé behűtjük.
3. Tálaláskor: az endíviát tálalótálra helyezzük, és paradicsommal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.