Elkészítés: A puha zsiradékot összedolgozzuk a cukorral, a vaníliás cukorral, 1 egész tojással, a rummal, a tojássárgájákkal, sóval és a citromhéjjal. Ezután a lisztet is hozzáadjuk, és simára gyúrjuk. Hűtőbe tesszük a tésztát 1 órára (fóliába csomagolva).
Ezután kis golyókat formálunk belőle, amiket tojásfehérjébe, majd a tört dióba/mandulába mártunk. Sütőpapírral bélelt sütőlapra helyezzük a golyókat (az aljuk lapos legyen, tetejük gömbölyű), és 20 percig sütjük 180 °C-on.
Ha kihűltek, 2 bogyót a lapos felüknél összeragasztunk csokikrémmel, melyet olvasztott csokiból és vajból készítettünk el.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.