Elkészítés: A krumplit héjában feltesszük főni, addig a hagymát kockákra vágjuk, az olajon üvegesre pároljuk a reszelt fokhagymával, majd sózzuk, borsozzuk, 1 teáskanál majoránnával ízesítjük, és bőven pirospaprikázzuk. A tésztát bő vízben kifőzzük.
A megfőtt krumplit pucoljuk, összetörjük, és a hagymához keverjük. Összekeverjük a leszűrt tésztával. Ha kihűlt, 1 tojást ütünk bele, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy golyókat tudjunk formálni.
A golyókat lisztbe, tojásba, majd morzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.