Elkészítés: A krumplit héjában megfőzöm, majd ha kihűlt, megpucolom és karikára vágom (vagy ki hogy szereti). Közben összekeverem a tejfölt, a majonézt, a mustárt és a porcukrot, és ebbe teszem a krumplit és a szintén karikára szeletelt póréhagymát. A bacont csíkokra vágom, zsírjára sütöm, és zsírjával együtt (!) öntöm rá az eddigiekre. Jól elkavarom. Frissen fogyasztva is nagyon jó (úgysem bírod megállni, mert nagyon jó az illata) :-), de ha hűtőben hagyjuk állni pár órát, akkor az igazi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.