Elkészítés: A kukoricát olvasztott vajon pároljuk 5-6 percig. Megszórjuk liszttel, összekeverjük, és felöntjük a levessel. Ha felforrt, addig főzzük, míg megpuhul a kukorica. Hozzáadjuk a tejszínt, összeforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk.
A gombócokhoz a darált húst összekeverjük a zúzott fokhagymával, a tojással, a paprikával, a petrezselyemmel, sóval, borssal. Vizes kézzel kis gombócokat formázunk, és a forrásban lévő levesben kifőzzük.
Tálalásnál a levest megszórjuk
petrezselyemzölddel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.