Elkészítés: A kukoricát olvasztott vajon pároljuk 5-6 percig. Megszórjuk liszttel, összekeverjük, és felöntjük a levessel. Ha felforrt, addig főzzük, míg megpuhul a kukorica. Hozzáadjuk a tejszínt, összeforraljuk. Sózzuk, borsozzuk, cukrozzuk.
A gombócokhoz a darált húst összekeverjük a zúzott fokhagymával, a tojással, a paprikával, a petrezselyemmel, sóval, borssal. Vizes kézzel kis gombócokat formázunk, és a forrásban lévő levesben kifőzzük.
Tálalásnál a levest megszórjuk
petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.