A megtisztított, felaprított mogyoróhagymát futtassuk meg a vajon, majd adjuk hozzá a lecsepegtetett kukoricát, és öntsük fel az alaplével. Sózzuk, borsozzuk meg, és lefedve főzzük 20-25 percig.
Botmixerrel pürésítsük az edény tartalmát. Ha nem sikerül teljesen szétzúzni a kukoricaszemeket, szűrjük át a levest sűrű szitán. Adjuk hozzá a tejszínt, újra forraljuk fel, azután adjuk hozzá a sajtot.
Tálaláskor szórjunk a tetejére popcornt.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.