A fűszeres paradicsomos padlizsánhoz olajon megdinszteljük a hagymát, hozzáadjuk a fokhagymát és a fűszereket: a római köményt, a garam masalát és a koriandert.
Belekeverjük a padlizsánkockákat is, és ráöntjük a paradicsomkonzervet. Kevés vizet adunk még hozzá, sózzuk, borsozzuk, némi cukrot adunk hozzá és chilit. Alaposan összekeverjük, és fedő alatt puhára főzzük. Ha szükséges, a főzést során a vizet pótoljuk.
Tudom, hogy nem én találtam fel a spanyol viaszt, de ez valami brutál! Abszolút kedvenc lett nálam.
A receptet és a fotót Mivanitthon küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.