A burgonyát megmossuk, majd félpuhára főzzük. Hagyjuk kihűlni, meghámozzuk és felkarikázzuk. A hagymát és a fokhagymát is meghámozzuk, apróra vágjuk. Az olaj felét felforrósítjuk, majd üvegesre pároljuk rajta a hagymákat.
A paradicsomot, a cukkinit, a padlizsánt megmossuk, szárazra töröljük és felkarikázzuk mindet.
A pirított hagymakeveréket olajjal kikent kerek tűzálló tálba simítjuk. A zöldségkarikákat felváltva kör alakban elrendezzük rajta és megsózzuk.
A megmaradt olajat elkeverjük az oregánóval és a zsályával és a zöldségekre locsoljuk, végül megszórjuk a reszelt sajttal. 180 fokos sütőben 45 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.