A krumplit héjastól, 2 tojással együtt sós vízben megfőzzük.
A toast kenyér héját levágjuk, nyújtófával vékonyra nyújtjuk, majd kivajazott püspökkenyérforma aljába rakjuk.
A főtt krumplit meghámozzuk, felszeleteljük, a felét a toast kenyérre rakjuk, majd a szeletelt házi kolbászt, és a főtt tojás rétegezzük.
Ezután 2 tojásból, tejfölből, a lisztből, valamint kevés vízből mártást kavarunk. Enyhén sózzuk, borsozzuk, kevés szárított bazsalikomot és oregánót adunk hozzá, majd a formába rakott alapanyagokra töltjük a mártás 2/3 részét. A szárított paradicsomot is elterítjük rajta, majd a maradék krumplival betakarjuk, és ráöntjük a masszát.
Sütőbe tesszük és közepes fokozaton addig sütjük, amíg pirulni nem kezd a teteje, ekkor a tépett scamorzát is rátesszük és hagyjuk, hogy ráolvadjon.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.