A spagetti tésztát kisebbre tördeljük, és enyhén sós vízben kifőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük. Ezután alaposan lecsepegtetjük, majd megszórjuk ízlés szerint sóval, és összekeverjük.
Egy jénai tálat (vagy tepsit) kikenünk vajjal, beleterítjük a kifőtt tésztának a felét. Ezután megszórjuk a reszelt sajt felével, és egyenletesen rákenjük a tejföl felét. Ezután ráterítjük a maradék tésztát, majd megszórjuk a maradék sajttal, és rákenjük a maradék tejfölt.
Előmelegített sütőbe helyezzük, és közepes hőmérsékleten kb. 50 percig sütjük, hogy a teteje szép színt kapjon. A sütőből kivéve hagyjuk hűlni, majd ízlés szerint felszeletelve kínáljuk.
Megjegyzés
Az egyszerű sajtos tésztát egy kis rafinériával a család kedvenc tésztájává varázsolhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.