A sajtot hasábokra vágjuk. Először a lisztbe mártjuk, majd a felvert tojásba, aztán a zsemlemorzsába, majd ismét megforgatjuk a tojásban és a morzsában.
A cukkini végeit levágjuk, majd zöldséghámozóval vékony csíkokra vágjuk. Hozzáaadjuk az összezúzott fokhagymát, a citromlevet, a mandulát, a mazsolát és az olívaolajat és a nádcukrot, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Az olajat felforrósítjuk, és kis adagokban aranyszínűre sütjük benne a sajtokat. Konyhai rácsra tesszük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen. A sajtot a cukkinisalátával kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.