A sajtot hasábokra vágjuk. Először a lisztbe mártjuk, majd a felvert tojásba, aztán a zsemlemorzsába, majd ismét megforgatjuk a tojásban és a morzsában.
A cukkini végeit levágjuk, majd zöldséghámozóval vékony csíkokra vágjuk. Hozzáaadjuk az összezúzott fokhagymát, a citromlevet, a mandulát, a mazsolát és az olívaolajat és a nádcukrot, majd sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Az olajat felforrósítjuk, és kis adagokban aranyszínűre sütjük benne a sajtokat. Konyhai rácsra tesszük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen. A sajtot a cukkinisalátával kínáljuk.
2024.12.18.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.