A burgonyát meghámozzuk, hasábburgonya aprító segítségével felaprítjuk, majd forró olajban ropogósra sütjük.
A rántani való sajtot felszeleteljük. A tojásokat pici sóval felverjük, majd hozzáadjuk a lisztet és csomómentesre keverjük.
Egy másik tálba zsemlemorzsát szórunk. A sajt szeleteket először a tojásos-lisztes masszába megforgatjuk majd ezután a zsemlemorzsába helyezzük és ebben is megforgatjuk.
A panírozott sajtot forró olajban megsütjük. Tálaláskor tányérra helyezzük a sült burgonyát, mellé a rántott sajtkorongokat. Díszítésként paradicsomból és paprikából virágot formázunk.
Megjegyzés
Frissen a legfinomabb. Ropogós burgonya, omlós sajt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.