A rántott sajt párolt rizzsel elkészítéséhez a sajtot feldaraboljuk, a darabokat pedig duplán bepanírozzuk. Előbb lisztbe, majd tojásba, majd újra lisztbe, újra tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk.
A többször átmosott rizst olajon megpirítjuk, majd felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel. Megsózzuk, majd lefedve addig főzzük, amíg a rizs magába szívja a vizet. Ezután levesszük a tűzről, és további 6-8 percig pihenni hagyjuk lefedve.
A bepanírozott sajtot serpenyőben vagy fritőzben olajon aranybarnára sütjük és a rizzsel, illetve ketchuppal vagy majonézzel tálaljuk.
Nézd meg videón, hogy készül a rántott sajt párolt rizzsel:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.