A rizslisztet, a panírmorzsát, és a felvert tojásokat 1-1 mélytányérba tesszük. A halat először a rizslisztbe, majd a tojásba végül pedig a morzsában mártjuk. Addig ismételjük, amíg a hal elfogy.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra, egy tepsit kibélelünk sütőpapírral, megkenjük az olajjal, rátesszük a halakat, és a tetejüket is meglocsoljuk az olajjal, majd 25 percig sütjük.
A krumplit megpucoljuk, kockákra vágjuk, és majdnem készre főzzük. A sütőt előmelegítjük 220 fokra.
A krumplit egy kisebb tepsibe tesszük, meglocsoljuk egy kevés olíva olajjal, a citromlével, megsózzuk és megszórjuk kakukkfűvel, majd összekeverjük. 15-20 percig sütjük, míg aranyszínű lesz.
Nézd meg videón is, hogyan készül a rántott hal citromos krumplival!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.