A tojásokat felverjük a rozmaring lecsipkedett, felaprított leveleivel, továbbá egy kevés sóval. A sajtot felvágjuk ujjnyi vastag hasábokra, és megforgatjuk azokat a kukoricalisztben, a fűszeres tojásban, és a zsemlemorzsában. Azután mindet aranyszínűre sütjük a felforrósított olajban, konyhai papírtörlőre szedjük, és melegen tartjuk.
A mártogatóshoz felhevítjük az olívaolajat, és a meghámozott, átnyomott fokhagymát 1 percig pirítjuk rajta. Hozzáadjuk a darabolt paradicsomot, a levével együtt, majd villával kissé összetörjük a gyümölcsöt, sózzuk, borsozzuk, és felforraljuk. Ezután 1-1 csipet szárított oregánóval, kakukkfűvel, valamint bazsalikommal ízesítjük, és nagy lángon sűrűre főzzük. Ezt kínáljuk a rántott sajtrudakkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.