A mozzarellagolyókat levétől leszűrjük, lecsepegtetjük. A felvert tojásba sót, borsot teszünk, a zsemlemorzsához keverjük a szezámmagot, majd duplán bepanírozzuk a sajtgolyókat (liszt-tojás-zsemlemorzsa-tojás-zsemlemorzsaa sorrend), hogy sütésnél ne folyjanak ki.
Bő, forró olajban kisütjük, közben rázogatjuk a serpenyőt, hogy minden oldalon megpiruljanak. Kb. fél perc alatt megsül, ha forró az olaj, de vigyázzunk meg ne égjen!
Papírtörlőre szedjük,hogy a felesleges zsiradékot leitatjuk róluk. Friss, ropogós, vegyes salátára helyezve, akár mártogatóssal is kínálhatjuk, hasábburgonyával vagy rizzsel tálalva teljes értégű főétel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.