A sajtot ujjnyi hasábokra vágjuk. A tojásokat felverjük a sóval, a zsemlemorzsát összekeverjük a rozmaringgal.
A sajtot először a lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk. A felforrósított olajban aranyszínűre sütjük, konyhai papírtörlőre szedjük, és melegen tartjuk.
A paradicsomokat apróra vágjuk, és összekeverjük a paradicsomszósszal. A hagymát egészen apróra vágjuk, és a paradicsomokhoz adjuk. A szószba nyomjuk a fokhagymát, és beletesszük az összetört csilit.
Megsózzuk, hozzáadunk egy kevés cukrot, majd belefacsarjuk a lime levét és alaposan összekeverjük. A meleg sajtot a salsába mártogatva fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.