A felhevített olajon megpároljuk a zúzott fokhagymát, majd hozzáöntjük a paradicsom konzervet. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárított bazsalikommal.
A tésztát a csomagoláson található előírás szerint forró, sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük. A paradicsommártást a tésztára keverjük és egy hőálló edénybe, jénaiba elrendezzük. Rárakjuk a felszelelt mozzarella egy részét, és megszórjuk reszelt parmezánnal, majd újból rétegezzük a sajtokat.
Előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük, míg a sajt meg nem pirul a tetején. Friss rukkolával megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.