A padlizsánkrém elkészítéséhez a padlizsánokat alufóliába tekerjük, és 180 fokon 1 óra alatt megsütjük.
Ha már puha, leszedjük a héját, a belsejéhez hozzáadjuk a reszelt vöröshagymát, az áttört fokhagymát, a citromlét, a porcukrot, a fehérborsot, a sót és a mustárt, majd késes aprítóban az egészet összekeverjük.
Hűtőben üvegekbe rakva sokáig eláll. Gyengén megpirított kenyérre kenve nagyon finom. Jó étvágyat!
Megjegyzés
Akik szeretik a fűszeres ételeket azoknak ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.