Elkészítés: Fazékban világos rántást készítünk, és félrehúzzuk. Beleszórjuk a kukoricát, gyorsan elkeverjük, majd visszatesszük a gázra, és állandó kavargatás mellett tejet öntünk bele. Ízesítjük fehérborssal, ételízesítővel, csipetnyi cukorral és még kevesebb sóval. (Ha túl édesnek találjuk, akkor ne sót tegyünk bele, hanem fehérborsot!) Ha túl híg, beletehetünk 2-3 evőkanál kukoricadarát. Majd hozzáöntjük a víz felét, és közepes lángon félretesszük főni, majd miután megfőtt a rizs, azt is hozzárakjuk, és összefőzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.