Elkészítés: A garnélát meleg vízzel leforrázom, leszűröm, majd hozzáteszem a karikákra szelt újhagymát, a leszűrt kukoricát, majd a zúzott fokhagymát. Jól összekeverem, szórok rá színes borsot (nem kell sajnálni) és egy kis sót, majd a végén ráöntöm a tejszínt, és ismét jól összekeverem.
A tölteléket szellősen belenyomkodom a kemény tésztába, amit egy kivajazott jénai tálba sorba rakosgatok. Amikor a tészta elfogy, az esetleges maradék tölteléket köré lehet szórni, a maradék tejszínnel pedig leöntöm úgy, hogy mindenhová jusson bőven.
Ezután fél órára beteszem 200-220 fokra a sütőbe. Azonnal tálalható reszelt parmezánnal a tetején. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.