A füstölt marhahúst kockákra vágjuk, a karikára vágott hagymával, babérlevéllel, szemesborssal együtt, 6 dl vízben feltesszük főni. A burgonyát héjában megfőzzük, meghámozzuk, krumplinyomón átnyomjuk. A levest leszűrjük, a húst a hagymával együtt ledaráljuk. Kevés húslevet öntünk hozzá és összemelegítjük. Sóval, borssal, reszelt szerecsendióval ízesítjük. A tojásokból tükörtojást sütünk. A húsos burgonyapürét tálra halmozzuk, ráültetjük a tükörtojást és melléhelyezzük a pácolt heringet. Ecetes céklasalátát és csemegeuborkát adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.