Elkészítés: A tészta hozzávalóit (a liszt kivételével) gőz fölött forrásig főzzük, utána hozzákeverjük a lisztet. A hozzávalókat a liszttel együtt összegyúrjuk, majd 3 lapot nyújtunk, és tepsi hátán 165 fokon 15 perc alatt megsütjük.
A krémhez a puncsos ill. a vaníliás pudingot 1-1 evőkanál liszttel 5-5 dl tejben megfőzzük. A margarint 20 dkg porcukorral kikeverjük, és 2 részre osztjuk. Összekeverjük a pudingokkal.
Az egyik tésztalapra rákenjük a puncskrémet, újabb tésztát teszünk rá, majd vaníliakrémet, végül ismét tésztát. A tetejére egy nagy tálcát rakok, és nehezéket (könyveket), hogy hamarabb puhuljon. Másnap fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.