Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjékből a cukorral kemény habot verünk, majd hozzákeverjük a sütőporral és keksszel elkevert diót. A tésztamasszát 4 evőkanál vízzel lazítjuk.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, és a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk. 180 fokra melegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük, mint egy piskótát.
A krémhez a tojássárgákat a liszttel, a kakaóporral és a tejjel simára keverjük, felfőzzük. Közben beletördeljük a csokoládét is, és sűrű krémmé főzzük. Kihűtjük, és a kihabosított vajjal jól kikeverjük. A kihűlt süteményen elsimítjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, a krémre tesszük, de nem simítjuk el teljesen.
A csokis pudingport a cukorral, az olajjal és vízzel felfőzzük, majd langyosan a tejszínre csurgatjuk, és egy villával a tejszínbe fésüljük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.