Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjékből a cukorral kemény habot verünk, majd hozzákeverjük a sütőporral és keksszel elkevert diót. A tésztamasszát 4 evőkanál vízzel lazítjuk.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, és a tésztamasszát beleöntjük, elsimítjuk. 180 fokra melegített sütőben kb. 30 perc alatt megsütjük, mint egy piskótát.
A krémhez a tojássárgákat a liszttel, a kakaóporral és a tejjel simára keverjük, felfőzzük. Közben beletördeljük a csokoládét is, és sűrű krémmé főzzük. Kihűtjük, és a kihabosított vajjal jól kikeverjük. A kihűlt süteményen elsimítjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, a krémre tesszük, de nem simítjuk el teljesen.
A csokis pudingport a cukorral, az olajjal és vízzel felfőzzük, majd langyosan a tejszínre csurgatjuk, és egy villával a tejszínbe fésüljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.