Elkészítés: A 8 tojás sárgáját 40 dkg porcukorral és 8 kanál vízzel kikeverjük. A 8 tojás fehérjét habbá verjük, majd 25 dkg liszttel és 1 sütőporral fokozatosan hozzákeverjük az előzőleg elkészített masszához. Jól összekeverjük, a felét tepsire öntjük a másik felébe 2 evőkanál kakaót teszünk, és rácsurgatjuk a tésztára. Ha megsült és kihűlt, a következő krémmel töltjük meg: 1 vaníliás pudingport a fél liter tejjel és 1 evőkanál liszttel vagy étkezési keményítővel megfőzünk, belekeverünk 20 dkg margarint és 15 dkg cukrot. A tortabevonót felolvasztjuk 5 dkg margarinnal, kevés vízzel, majd bevonjuk vele a sütit. Tetejére kókuszreszelék illik, vagy fekete vagy fehér színű tortadara.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.