Elkészítés: A lapcsánkához a burgonyát félkeményre főzzük sós vízben, hagyjuk kihűlni, meghámozzuk, káposztareszelőn lereszeljük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát, a borsot, a cayenne borsot, a mustárt, a reszelt fokhagymát és vöröshagymát, valamint a tojásokat. Kanál segítségével összekeverjük, és nedves kézzel pogácsákat készítünk belőle. Olajat hevítünk egy serpenyőben, és közepes lángon kissé ellapítva szép pirosra sütjük. Nem baj, ha sötét a színe, annál finomabb.
A lilahagymákat vékony szeletekre vágjuk, megsózzuk, a mézet rácsorgatjuk, majd balzsamecetet öntünk rá. Összekeverjük, és 1 órát állni hagyjuk a hűtőben letakarva. Olívával meglocsoljuk tálalás előtt.
Közben a pulykasaülthöz a húst megmossuk, kettévágjuk. Előkészítünk egy tepsit, olívaolajjal meglocsoljuk. Beletesszük a pulykacombfiléket, sózzuk, borsozzuk, és vágott rozmaringgal megszórjuk. Alufóliával letakarva lassú fokozaton 150 fokos sütőben puhára sütjük.
A lapcsánkával és a marinált lilahagymával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.