Elkészítés: A kukoricát lecsepegtetjük, a felét botmixerrel péppé törjük. Összekeverjük a zsemlemorzsával, fél evőkanál vajjal és a maradék szemes kukoricával. Sóval, borssal ízesítjük.
Felforrósítunk 1 evőkanál vajat, körös-körül megpirítjuk a lazacot (2 perc), és sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk. Ráhalmozzunk a kukoricás masszát, rámorzsoljuk a maradék vajat, és 220 fokon 10 percig sütjük.
A körethez a polentát sós vízben megfőzzük, elkeverjük a vajjal. Tepsibe simítjuk, és egy kicsit a hal mellett megpirítjuk. Szeletelve a halhoz kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.