Elkészítés: A burgonyát egyenként alufóliába csomagoljuk, és 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük (mérettől függően 45-60 perc alatt), majd ha kihűlt, felszeleteljük.
A lilahagymát szintén felszeleteljük. Az öntethez a citrom levét egy kis tálba facsarjuk, ízesítjük cukorral, sóval és pár csepp olajjal, majd hozzáadjuk a vizet.
Végül összeállítjuk a salátát: a burgonyára és a hagymára öntjük a citromos keveréket, megszórjuk kapribogyóval és a lazacszeletekkel. Hidegen tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.