Elkészítés: A hagymát lereszeljük, a paradicsomot apróra kockázzuk. Az olajon megpároljuk a hagymát, sózzuk, borssal hintjük, majd a paradicsomot is beletesszük.
A lazacot apróra vágjuk vagy daráljuk, a paradicsomos hagymához tesszük, hozzáadjuk az apróra tépkedett bazsalikomot. Kevés vízzel felöntjük, s beletörjük a fokhagymát. Kis rotyogtatás után beletesszük a tejszínt is.
A penne tésztát külön megfőzzük, leszűrjük, majd összeforgatjuk a tejszínes-lazacos raguval.
Azonnal tálaljuk: tányérba szedjük, megszórjuk reszelt parmezánnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.