Elkészítés: Először az olívaolajba beletesszük a rozmaringot és a durvára darált borsot, majd állni hagyjuk (minél tovább, annál jobb, én 2-3 órát szoktam). Később leszűröm.
Az uborkát felkarikázom, a koktélparadicsomokat is felszeletelem, összekeverem a salátával és az olívabogyóval. A medvehagyma leveleit széttépkedem (elég, ha hanyagul széttépjük, jobban is néz ki szerintem úgy), ezt is a keverékhez adjuk. A tetejére rátesszük lazacot, és megöntözzük a fűszeres olajjal, rászórjuk a magvakat. Végül fél citrom levét ráfacsarjuk.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.