Elkészítés: A lisztből a tojással kemény tésztát gyúrunk, vékonyra nyújtjuk, és törésig száradni hagyjuk. Ha a tészta megszáradt, apró darabokra tördeljük, majd zsírban megpirítjuk, félretesszük.
A burgonyát félig megfőzzük sós vízben, közben a szalonnát apró kockákra vágjuk és megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát, a paprikát, a paradicsomot, ha megpirultm megszórjuk a pirospaprikával.
Az egészet a lepirított tésztával együtt a félig főtt burgonyához adjuk, és készre főzzük, ízesítjük egy kevés frissen őrölt borssal, tetejét megszórjuk finomra vágott metélőhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.