Elkészítés: A paprikákat forró platnin vagy sütőben megsütjük, forgatjuk, hogy héjuk minden oldalról megbarnuljon. Mikor kész, hagyjuk kihűlni. Héjukat lehúzzuk, belül besózzuk. Kb. 2 cm-es darabokra vágjuk.
Az olajban a lisztet a paprikákkal együtt kicsit megpirítjuk, felöntjük a paradicsomlével. Belenyomunk 2 gerezd fokhagymát, és ízesítjük sóval, cukorral. Kb. 20 percnyi forralás után 2 tojást felverünk, és belekeverjük az ételbe.
Sirenével (bolgár fehér sajttal) vagy fetával és kenyérrel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.