A hagymákat apróra, a paprikákat karikákra vágom, a paradicsomot, a bacont, a virslit szeletelem.
Egy serpenyőben olajon megdinsztelem a hagymákat és a bacont, majd hozzáadom a paprikákat, végül a paradicsomot, fűszerezem. Majd jöhet a virsli. Friss zsemlével fogyasztom, jól behűtött sört iszom hozzá.
Megjegyzés
Lecsóra vágytam, a feleségem tegnap ezt főzött, az oromban éreztem az illatát. Mivel nem volt kolbász a hűtőben, megalkudtam, és frankfurti virslivel készítettem el.
A receptet és a fotót Hobbychef küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.