Elkészítés: A megsózott és meglisztezett rostélyosokat zsírban hirtelen kisütjük, és egy lábasba rakjuk.
A zsírjában világosra pirítjuk az apróra vágott hagymát, belerakjuk a pirospaprikát, a paradicsompürét, az összezúzott fokhagymát, a köménymagot és a majoránnát. Az egészet elkeverjük, felöntjük egy kevés vízzel, felforraljuk, és a rostélyosokra öntjük. Rövid lében, fedő alatt pároljuk.
A füstölt szalonnát vékony csíkokra vágjuk, egy lábasban világosra pirítjuk, hozzáadjuk a cikkekre vágott zöldpaprikát és paradicsomot, megsózzuk, fedő alatt pároljuk.
Végül a félig puha húsokra öntjük, és együtt készre pároljuk.
Sós vízben főtt burgonyát vagy tarhonya köretet adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.