Elkészítés: A húst kisebb darabokra vágjuk, és olajban megpirítjuk, hogy minden oldala fehér színt kapjon, majd egy tálba szedjük.
Az apróra vágott hagymát kevés olajban
megpároljuk, majd beletesszük a paradicsomot, a paprikát, végül az elősütött húst. 1 dl vízben feloldjuk a leveskockákat, hozzáadjuk a gulyáskrémet, a ketchupot és az ételízesítőt, majd ráöntjük a húsra. Fedő nélkül felforraljuk, majd takarék lángon kb. 1 órát főzzük.
A tarhonyát olajban zsemleszínűre pirítjuk, majd felöntjük hideg vízzel, hogy 2-3 ujjnyira ellepje. Ételízesítővel megszórjuk, és lassú tűzön, néha megkeverve puhára pároljuk.
A lecsós pulykamellet a tarhonyával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.