Elkészítés: A tarjából és a leveszöldségből húslevest főzünk. A főtt húst apró kockára daraboljuk.
A tojásokat keményre főzzük és felszeleteljük. A zöldbabot sós lében megfőzzük és leszűrjük. A tv paprikából és a paradicsomból natúr lecsót készítünk /vöröshagyma nem kell/.
Egy tepsit kizsírozunk, az első sor zöldbab, a második sor
a felkockázott hús lesz, erre kerül a natúr lecsó, a következő sor a szeletelt főtt tojás és végül a zöldbab.
A nagy pohár tejfölt elkeverjük kevés borssal és sóval, majd a zöldbab tetejére öntjük. Reszelt sajttal megszórjuk, és 30 percig, pirulásig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.