Elkészítés: A cukkinit és a padlizsánt kb. 1 cm-es szeletekre, majd a szeleteket félbe vágom. Egy nylonzacskóba beletöltök kb. 1/2 dl olívaolajat, sót, borsot, rozmaringot, bazsalikomot, jól összerázom. Beleteszem a feldarabolt zöldségeket, hogy mindenütt átjárja őket a fűszeres olaj. Az egészet vastag aljú grillserpenyőbe teszem, 180 fokos forró sütőben sütni kezdem. A rácsra, a serpenyő mellé beteszek egy alufólialapot, ráteszem a 2 képiapaprikát. Amíg a zöldségek sülnek, apró kockákra vágom a hagymát, leforrázom és meghámozom a paradicsomokat, melyeket nagyobb kockákra vágok. A sütőből 15 perc után kiveszem a padlizsánt és cukkinit, a paprikákat akkor veszem ki, ha a héjuk foltokban megfeketedett (kb. 20 perc). A paprikákat azonnal nylonzacskóba teszem, s pár perc múlva lehúzom a bőrüket, eltávolítom a magjaikat.
A hagymát kevés olajjal wokban épp hogy megpirítom, majd hozzáadom a paradicsomkockákat, pár perc alatt átpirítom, mikor a paradicsom már levet engedett, hozzáadom a felkozkázott sült paprikát, a cukkinit és a padlizsánt, ha szükséges, még fűszerezem, 5 perc alatt átsütöm az egészet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.