Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 1 órát pihentetjük hűtőben.
A vékonyra kinyújtott tésztát nagyobb karikákra kiszaggatjuk. A karikák felét középen kisebb szaggatóval kiszúrjuk.
A karikákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és kb. 10-15 percig sütjük inkább alacsonyabb fokozaton. Közepes rózsaszínűre sütjük, nézzünk rá, ne várjuk meg, hogy megégjen.
Sütés után 1-1 egész és kiszúrt korongot gyümölcsízzel összeragasztunk. A tetejét porcukorral megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.