Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, 1 órát pihentetjük hűtőben.
A vékonyra kinyújtott tésztát nagyobb karikákra kiszaggatjuk. A karikák felét középen kisebb szaggatóval kiszúrjuk.
A karikákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és kb. 10-15 percig sütjük inkább alacsonyabb fokozaton. Közepes rózsaszínűre sütjük, nézzünk rá, ne várjuk meg, hogy megégjen.
Sütés után 1-1 egész és kiszúrt korongot gyümölcsízzel összeragasztunk. A tetejét porcukorral megszórjuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.