Elkészítés: Első lépésként szétválasztom a tojásokat. A fehérjét kemény habbá verem. A sárgáját a cukorral szintén habosra keverem. Ezután hozzáadom a túrót, vaníliás cukrot, tejfölt, reszelt citromhéjat, búzadarát, sütőport. A legvégén pedig a kemény habbá vert tojásfehérjét. Ha mindezzel készen vagyok, két órát pihentetem /a búzadarának legyen ideje megdagadni/. Vajazott, lisztezett közepes tepsibe öntjöm. A tetejére rádarabolom a vajat, és mehet is a sütőbe. 160 fokon légkeveréssel vagy alsó és felső sütésre állított sütőben sütöm. Meglehetősen sokáig kell sütni, hogy az alja és teteje is jó barna legyen. Kockára vágva vaníliás porcukorral megszórva tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.