Elkészítés: A kenyeret durva morzsára vágjuk mixerrel, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 80 fokos sütőben 20 percet szikkasztjuk.
A lencsét leszűrjük, hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, kaliforniai paprikát és újhagymát, a tojást, és mixerrel pépesítjük, majd 4 evőkanál pirított kenyérmorzsával eldolgozzuk. Gombócokat formázunk, megforgatjuk a morzsában, és forró olajban megsütjük.
A tonhalas mártogatóshoz a paradicsomos tonhalat a krémsajttal leturmixoljuk.
A körtés mártogatóshoz a körtét megtisztítjuk és apróra vágjuk az újhagymával együtt, megszórjuk a curryvel, meglocsoljuk a narancs levével, és összeforgatjuk a félig felvert tejszínnel.
A majonézhez a tojást a mustárral és a balzsamecet sűrítménnyel egy magasfalú pohárba tesszük, a mixert a pohár aljára illesztjük, beleöntjük az olajat, majd elindítjuk a mixert, és lassan felhúzzuk, krémes majonézt kapunk.
A fasírtokat a színes mártogatósokkal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.