Elkészítés: A kenyeret durva morzsára vágjuk mixerrel, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk, és 80 fokos sütőben 20 percet szikkasztjuk.
A lencsét leszűrjük, hozzáadjuk a felaprított petrezselymet, kaliforniai paprikát és újhagymát, a tojást, és mixerrel pépesítjük, majd 4 evőkanál pirított kenyérmorzsával eldolgozzuk. Gombócokat formázunk, megforgatjuk a morzsában, és forró olajban megsütjük.
A tonhalas mártogatóshoz a paradicsomos tonhalat a krémsajttal leturmixoljuk.
A körtés mártogatóshoz a körtét megtisztítjuk és apróra vágjuk az újhagymával együtt, megszórjuk a curryvel, meglocsoljuk a narancs levével, és összeforgatjuk a félig felvert tejszínnel.
A majonézhez a tojást a mustárral és a balzsamecet sűrítménnyel egy magasfalú pohárba tesszük, a mixert a pohár aljára illesztjük, beleöntjük az olajat, majd elindítjuk a mixert, és lassan felhúzzuk, krémes majonézt kapunk.
A fasírtokat a színes mártogatósokkal kínáljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.