Elkészítés: A vajat a mézzel vízfürdőben összeolvasztjuk, kihűtjük.
A száraz hozzávalókat egy tálban összekeverjük. A tojásokat felverjük, és hozzákeverjük a langyosra hűlt mézes masszához, majd ezt az egész keveréket a száraz hozzávalókhoz öntjük. Összekeverjük. Ragacsos, én spatulával dolgoztam. Amikor morzsássá összeállt, kóstoljuk meg! (Nekem kellett még bele 2 evőkanál méz.)
Ráügyeskedjük egy darab fóliára, becsomagoljuk, és hűtőbe tesszük egy éjszakára pihenni. Pihenhet egy teljes napot is, nekem is így jött ki a lépés... :-)
Másnap golyókat formázunk, és forró sütőben addig sütjük, amíg szép színe lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.