Elkészítés: A zöldséget és a húst megmossuk és megpucoljuk, a répát és a káposztát kis darabokra vágjuk, a zellert nagy darabokra aprítjuk, a vöröshagymát megpucoljuk és elfelezzük, az újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymagerezdeket megpucoljuk. A báránycombot, a zöldségeket és a hagymákat, az egész fokhagymagerezdeket egy nagy fazékba tesszük, megsózzuk, és úgy öntjük fel vízzel, hogy az az egészet ellepje. Nem túl nagy lángon főzzük, a habot rendszeresen leszedjük a levesről. Mikor már nem képződik több hab, beletesszük a feketeborsot és ízlés szerint tovább fűszerezzük (só, bazsalikom, rozmaring). A fazekat lefedjük, és közepes lángon meg körülbelül 25-30 percig főzzük. Apróra vágott snidlinggel és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.