Elkészítés: A bulgurt tegyük egy tálba, keverjük össze sóval, majd öntsünk rá kétszeres menniségű (4 dl) forró vizet. Fedjük le, és hagyjuk állni, amíg a többi alapanyagot előkészítjük.
A megtisztított újhagymát, a megmosott petrezselymet és mentát vágjuk finomra, a paradicsomot apró kockákra.
Ha a bulgur nem szívta fel az összes vizet, szűrjük le, facsarjuk ki, majd tegyük salátástálba, adjuk hozzá a paradicsomot és a felaprított zöldeket, a paradicsomot, facsarjuk rá a citrom levét és locsoljuk meg olívaolajjal. Frissen őrölt borssal ízesítsük, majd alaposan forgassuk össze.
1-2 órára tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek, majd tálalhatjuk is grill húsok, halak, zöldségek mellé, de önmagában is finom, frissítő saláta.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.