Elkészítés: A libanyakról eltávolitjuk a tokokat, és elkészítjük a tölteléket.
Először a hagymát apróra vágjuk, és zsírral együtt megpirítjuk, ezután hozzáadjuk a feldarabolt pulykamájat, borsozzuk, bazsalikomot szórunk rá. Amikor már elég puha, akkor ledaráljuk.
A zsemlét megáztatjuk a tejben és botmixerrel elkeverjük, hozzáadunk 1 db tojást, a borsot, a sót, és a végén a fent elkészített pulykamájat.
Ezzel megtöltjük a libanyakat, és sütőbe tesszük, kb. 30 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.