Elkészítés: A barna tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és két lapot sütünk belőle tepsi hátán. Elkészítjük a piskótát: először a 6 tojás fehérjét felverjük, apránként adjuk hozza a cukrot, majd a sárgája következik, szintén adagolva. 2-3 percig még keverjük (géppel), majd fakanállal
beleforgatjuk adagokban a szódabikarbónás lisztet. Megsütjük.
A krémhez a tejet a liszttel simára keverjük és felfőzzük, majd beletesszük a vaníliáscukrot. A margarint a cukorral habosra keverjük, majd a kihűlt, főzött krémmel összekeverjük.
A kihűlt tésztákat kb. fél dl rummal meglocsoljuk (lehet aroma is), és a krémmel megtöltjük. (1 barna, 1 sárga, 1 barna)
A csokimáz hozzávalóit kikeverjük, felfőzzük, majd belekeverjük a margarint. Kicsit hűlni hagyjuk. A sütemény tetejét ezzel a csokimázzal bevonjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.