A tojássárgáját, tíz evőkanál porcukorral, hét evőkanál liszttel, egy késhegynyi sütőporral és három evőkanálnyi kakaóval jól összekeverünk, majd hozzáadjuk a kemény habbá vert tojás fehérjét.
Kizsírozott, lisztezett tepsibe öntjük és sütőben 200 fokon megsütjük a piskóta lapot.
Közben elkészítjük a krémet. Négy evőkanál réteslisztet fél liter tejjel és két evőkanál kristálycukorral péppé főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A margarint, a vajat, a maradék porcukrot és két kanál kakaót jól kikavarunk, majd a kihűlt masszával összekeverjük.
Miután krémesre kevertük, a kisütött, kihűlt tésztalapra kenjük.
Ezután elkészítjük a csokoládémázat. Az étcsokoládét négy evőkanál étolajjal megolvasztjuk és a sütemény tetejére kenjük.
Miután kihűlt, szeleteljük.
A TV Paprika Édes nagyik finom sütik című műsorából.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.