Elkészítés: A tepsit (én egy kb. 25x40 centis tepsit használok ehhez a sütihez) alaposan kikenjük margarinnal, az oldalát is. Összekeverjük fakanállal a lisztet, a cukrot, 2 csomag vaníliás cukrot és a sütőport, majd ennek a felét egyenletesen beleszórjuk a tepsibe. Utána rámorzsoljuk a túrót. A tejbe 2 tojást és 1 csomag vaníliás cukrot keverünk, és a felével meglocsoljuk a lisztes túrót. A másik fele lisztet rászórjuk a túróra, és a többi tejjel újra meglocsoljuk.
A margarint felkockázzuk, és jó sűrűn egymás mellé tesszük a sütire.
200 fokra előmelegített sütőbe toljuk, rögtön mérsékeljük a hőmérsékletet 150 fokra, így sütjük kb. 1 órát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.