Elkészítés: Feltesszük a tejet forrni, s közben a tojásfehérjéket kemény habbá verjük a cukor felével.
A felforrt tejbe evőkanállal beleszaggatjuk a galuskákat, 1 percig főzzük, majd megfordítjuk, a másik oldalát is 1 percig főzzük. A kész habgaluskákat óvatosan kiszedjük egy tágas edénybe.
A tojássárgákat a cukor másik felével, a vaníliás cukorral és a liszttel jól kikeverjük, hozzáöntjük a tejhez, majd gyakori kevergetés mellett forrásig hevítjük (de nem forraljuk fel!).
Ezt a vaníliás krémet egy jénai tálba öntjük, majd rászedjük a habgaluskákat, s végül a tetejét meghintjük fahéjjal, megszórjuk mazsolával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.